Home
Filosofie
Werkvelden
Product- Management
Contact
 

                            

Onze bedrijfsfilosofie

Consultancy wordt vaak door opdrachtgevers ervaren als duur en weinig effectief. Veelal wordt een consultant ingehuurd om een rapport te schrijven, dit rapport te presenteren aan het management waarna de consultant, na het indienen van zijn of haar factuur, weer vertrekt naar de volgende opdrachtgever. Het is aan de onderneming om wel of niet iets te doen met de praktische invulling van de conclusies uit het rapport.

RR Telecom & Multimedia is van mening dat deze werkwijze te vrijblijvend is. Wij vinden dat de consultant niet alleen moet definiŽren, maar ook moet implementeren. Alleen op deze wijze wordt het plan uitgevoerd op de wijze zoals het bedoeld is. Na de implementatie volgt een fase waarin de overdracht plaatsvindt aan de staande organisatie. De consultant draagt zijn verantwoordelijkheid ten aanzien van processen en definities over aan de verschillende afdelingen. Op deze wijze is er sprake van een maximaal rendement voor de opdrachtgever.

De specialisten van RR Telecom & Multimedia hebben stuk voor stuk meerdere jaren ervaring in het opstellen van complexe businessplannen en het tot uitvoering brengen van deze plannen binnen verschillende ondernemingen.

 

Meer weten ? Bel of mail ons, wij zijn u graag van dienst !

 

Copyright 2004 RR Telecom & Multimedia